Informatie over 'leerkracht worden in Brussel'

Heb je vragen over leerkracht worden in Brussel? Vul het infoformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Maak dan zeker een afspraak met onze consulent zij-instromers Camille. Zij begeleidt je stap voor stap naar je nieuwe job als leerkracht in Brussel.

Ik zoek informatie over leerkracht worden in het
Ik zoek informatie over
Ik wil graag een afspraak maken
Wil je liever persoonlijke begeleiding? Maak dan zeker een afspraak met onze consulent zij-instromers Camille. Zij begeleidt je stap voor stap naar je nieuwe job als leerkracht in Brussel. Vul dan zeker je e-mailadres én telefoonnummer in.
Ik geef toestemming aan de VGC voor het bewaren en verwerken van mijn persoonsgegevens in het kader van dit initiatief.
De bescherming van uw persoonsgegevens vinden we bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) heel belangrijk. Om te registreren voor dit evenement vragen wij u om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Wij vragen uw toestemming om deze gegevens te bewaren en te behandelen volgens de privacyrichtlijnen van de VGC. De gegevens zijn noodzakelijk en worden enkel gebruikt door de VGC. Ze worden maximum 1 werkjaar bewaard en niet doorgegeven aan andere derden in een vorm waardoor u geïdentificeerd zou kunnen worden buiten de VGC. Raadpleeg de privacyverklaring van de VGC voor meer informatie.